Ledetråden erstattes af en lederpodcast

Magasinet Ledetråden, der udkom fire gange om året, er lukket. I stedet får lederne flere nyheder og en helt ny lederpodcast, som du kan være med til at udvikle.
Kvinde lytter til musik

Ledetråden, der har eksisteret i godt 10 år, udkommer ikke længere. Magasinet til pædagogfaglige ledere blev ramt af den nye postlov, som har påført BUPL en ekstra udgift til trykte medier på mere end en million kroner om året. 

En anden konsekvens er, at magasinet Børn&Unge, som lederne modtager og ofte optræder i som kilder, fra 2025 vil udkomme otte gange om året i stedet for ni gange, som det er tilfældet i øjeblikket.

Men det betyder ikke, at der kommer mindre kommunikation fra BUPL og Lederforeningen til BUPL’s ledermedlemmer. Tværtimod.

Kommunikationen vil flytte over på andre platforme og ’ramme’ lederne oftere end Ledetråden, der kun udkom fire gange årligt.

Nyhedsbrev med aktuelle historier 

Hver måned modtager lederne et nyhedsbrev i deres mailboks med dugfriske lederrelevante nyheder. 

Det er fx nyheden om lederforeningens nyvalgte formand, nyheder om overenskomsterne, nyheder om forskning på lederområdet og nyheder fra BUPL's vilkårsundersøgelse, som mange ledere har deltaget i.

Redaktionen bag nyhedsbrevet er i gang med at udvikle nye typer af indhold til nyhedsbrevet og vil blandt andet overføre nogle af de bedste elementer fra Ledetråden som fx interview, guider og portrætter. 

Hvis du ikke modtager ledernyhedsbrevet, kan det skyldes, at du ikke er registreret som leder i BUPL’s systemer. 
Tjek, hvordan du er registreret via MitBUPL.

Ny podcast på trapperne

Mens du læser den her nyhed, er der fuld gang i udviklingen af en spritny lederpodcast til BUPL’s ledermedlemmer. Podcasten vil tage afsæt i pædagogfaglig ledelse – og altid med en konstruktiv og handlingsanvisende tilgang:

Hvilke udfordringer står lederne med? Og hvordan kan udfordringerne håndteres? Plus alt det gode ved at være leder: Alt det spændende og berigende.

Men hvad synes du, at podcasten skal handle om?

Vi vil meget høre om dine ideer, og vi drømmer om at sparre med dig, mens vi udvikler. Har du ideer og/eller lyst til at være en af vores sparringspartnere, så send en mail til podcastansvarlig på Børn&Unge Mikkel Prytz.

Vi lover, at det ikke er endnu en tidsrøver i en travl hverdag. Og vi behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.