Vær med i debatten: BUPL’s faglige og politiske værksteder

FagligePolitiskevaerksteder

I BUPL vil vi gerne give dig og alle vores andre medlemmer mulighed for at engagere og involvere sig mere direkte i udviklingen af BUPL’s strategi og politik – for din stemme er vigtig for BUPL. Derfor afholder vi i løbet af 2017 og 2018 en række faglige politiske værksteder.

På BUPL’s faglige og politiske værksteder skaber vi et rum, en form for udviklingslaboratorium, hvor du som medlem får mulighed for at debattere forskellige temaer og bidrage med dine konkrete input til, hvordan BUPL’s faglige og politiske arbejde kan udvikle sig. Det kunne for eksempel være i forbindelse med politikudvikling eller udviklingen af en professionsstrategi. 

Værkstederne finder sted i hele landet og tager afsæt i aktuelle temaer inden for pædagogprofessionen. Deltag blandt andet i værksteder på etik-, daginstitutions- og uddannelsesområdet. 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage udover interesse for at diskutere det pædagogiske arbejde.

Tilmeld dig og deltag i debatten
Læs mere om og tilmeld dig de forskellige værksteder nedenfor. Der bliver løbende tilføjet nye værksteder. 

BUPL-værksteder om pædagogik og etik
Vi skærper blikket på etikken i pædagogikken. Kom til BUPL's værksted om pædagogik og etik. Her sætter vi fokus på den etik, som pædagoger oplever i deres pædagogiske arbejde: De meningsfulde handlinger, dilemmaerne og refleksionerne med kollegaerne.
Læs mere og tilmeld dig 

Sæt dit præg på BUPL’s arbejde med uddannelsesområdet
Spil ind med dine tanker om en styrkelse af pædagoguddannelsen og efter- og videreuddannelsen, når vi i BUPL’s faglige politiske værksted sætter uddannelse i centrum. Det er vigtigt for BUPL, at dine erfaringer og din hverdag som pædagog afspejles i vores holdninger og arbejde med uddannelsesområdet.
Læs mere og tilmeld dig


| Senest opdateret 15-11-2017 |
Meld dig ind i BUPL

BRUG FOR
HJÆLP?

Ring til os på 35 46 52 10

DEL
SIDEN