Praktikvejledercafé hos BUPL Nordsjælland

Kom med når vi afholder café for praktikvejledere med oplæg af Jonas Svane om praktikperiodens særlige lærings- og uddannelsesrum.
Praktikvejledercafé

Kom med når vi afholder café for praktikvejledere med oplæg af Jonas Svane om praktikperiodens særlige lærings- og uddannelsesrum. 

I oplægget samtænkes tematikker og modeller, så vi skaber et enkelt arbejdsredskab, der kan samle perspektiverne om både kommunikation og læring i vejledningssituationen.

Dermed kan der i praktikken skabes en overskuelig metode til at få den særlige læringssituation til at fungere i hverdagens praksis, så den understøtter en processtyring af praktikforløbet, der både er fagligt funderet, fleksibel og dokumenterbar.

Om Jonas Svane
Jonas Svane er uddannet psykolog og filosof fra Københavns Universitet. Han underviser på Københavns Professionshøjskole i blandt andet psykologi, praktik og tværprofessionelt samarbejde, og han har tidligere også undervist i pædagogik. Jonas Svane har desuden arbejdet som skolepsykolog og projektleder i Pædagogiske Psykologiske Rådgivning.

Program:

Kl. 09.00-09.30 - Croissant og velkommen
Kl. 09.30-11.00 - Fagligt oplæg v. Jonas Svane
Kl. 11.00-11.30 - Fælles opsamling og tak for i dag.
 

Tilmed dig her.

Caféen afholdes hos BUPL Nordsjælland på Gydevang 46 i Allerød

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.