Løntjek for medlemmer i alle syd- og sønderjyske kommuner

BUPL Sydjylland gennemfører igen løntjek i alle kommuner, hvor vi undersøger din løn for uregelmæssigheder.

BUPL Sydjylland tilbyder nu igen gennemgang af ansættelsesbrev, løn og pension for alle de medlemmer, der ønsker det. Tidligere løntjek har vist, at indsatsen ikke er forgæves. Ved forrige løntjek blev der eksempelvis fundet uregelmæssigheder for ca. 1,5 mio. kr. i Kolding Kommune. Uregelmæssighederne drejer sig oftest om forkert løntrin, arbejdstidstillæg og godtgørelse i forhold til anciennitet.

Sådan gør du, hvis du ønsker at deltage

Du skal kontakte din TR, hvis du ønsker at deltage i løntjekket. Det er også TR‘en, som indsamler og videreformidle papirerne til BUPL Sydjyllands medarbejdere. TR’en kan også fortælle dig, hvornår løntjekket foregår på netop din arbejdsplads samt hjælpe dig, hvis du har andre spørgsmål. Hvis du er leder og ønsker at deltage i løntjekket, skal du kontakte FTR’en i din kommune.

Løntjekket startede i Varde Kommune i slutningen af marts 2013, og i resten af året gennemførte vi løntjek i Kolding, Billund, Fanø, Sønderborg og Aabenraa. I 2014 og 2015 gennemføres der løntjek i Vejen, Tønder, Esbjerg, Haderslev, Vejle og Fredericia.

Vi opfordrer alle interesserede i at deltage, og husk at, du altid selv kan beregne din løn her

| Senest opdateret 17-12-2013 |